Pink Floyd

Prima data cand am auzit Pink Floyd a fost pe aleile din Parcul Carol, in timp ce alergam – va spuneam de acel playlist din Top 1000 Best Rock Songs of All Times. Sunt aproape convinsa ca a fost vorba de Another brick in the wall. Sunt nostalgica si ma umplu de iubire atunci cand ma gandesc ca nu stiam nimic despre PF. Pe masura ce a trecut timpul, am ascultat piese si albume noi si am inceput sa cunosc mai multe despre ei.

Imi aduc aminte ca nu stiam cui apartin vocile individuale si deveam si mai confuza cand una dintre ele canta backing vocals. Sau cand credeam ca exista o melodie See you on the dark side of the moon :D. In realitate, ceea ce cautam defapt era Brain Damage.

Cand am ascultat pentru prima data o piesa cantata de Syd, ma intrebam de unde a aparut aceasta voce si a cui este. Ce sa mai spun despre prima data cand am vazut o poza din era Syd, cand ma intrebam foarte curioasa cine este acel membru foarte chipes si misterios.

Imi aduc aminte ca atunci cand am ascultat primele dati melodia Time, nu stiam cine canta bridge parts (lovely Richard Wright). Sentimentul creeat de aceste amintiri este de nepretuit si compun o buna parte din viata mea cea adevarata.

Nu stiam istoria trupei si nu delimitam deloc erele intre ele. Am facut la un moment dat un mic test care iti spunea cu ce membru al trupei te asemeni la personalitate, atitudine etc. Mi-a iesit Roger Waters. Bineinteles ca nu stiam absolut nimic despre el.

Au trecut aproape 4 ani de cand ascult muzica Pink Floyd. Am citit multe despre ei, iar pasiunea in crestere m-a condus in locuri in care nu ma asteptam sa ajung vreodata. Nu aflasem pana atunci ce inseamna sa te lasi condus de pasiune. Au fost foarte multe momente in care muzica lor m-a umplut de energie buna si ma bucur ca in sfarsit ajung sa pun totul aici, pe “hartie”.

Photo credit. Pink Floyd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: