Insarcinata si covidata

Primele saptamani de sarcina au fost usoare, fara probleme si griji – la fel ca majoritatea saptamanilor de sarcina. Nu stia nimeni ca sunt insarcinata si incercam sa nu arat ca ma feresc sa inspir fum de tigara si alte asemenea. Imi aduc aminte ca eram la socri si bineinteles nu ma atingeam de nimic de mancare care nu era preparat foarte bine termic. Noroc ca nu si-au dat seama de asta si nu au bagat de seama ca eu cerusem omleta in loc de oua ochiuri 😀 . Foarte amuzant.

In perioada respectiva, sotul meu lucra la un cuptor de paine si am mers sa cumparam caramida samota. A luat la mana in ziua respectiva de trei ori 150 de astfel de caramizi :)) . Eu eram pe langa el, iar cand le-am descarcat din masina, mai puneam si eu mana pe cate una ca sa nu atrag atentia asupra mea – eu fiind o persoana sportiva care nu ar avea nicio problema sa faca asta in mod normal.

Din acel magazin sa fi luat Covid, nu stiu exact. Cert este ca la aproximativ doua saptamani, cand banuiam ca defapt sunt racita, am ramas brusc fara miros. Am zis ca nu se poate sa am Covid, ca este de la raceala lipsa mirosului (desi nu simteam niciun fel de parfum, otet etc.). Am lasat problema in pace vreo 4 zile si stiind ca urma sa merg la o nunta, vazand ca inca nu am miros, am decis sa imi fac un test PCR. Din nou, imi aduc aminte asa de bine ziua respectiva … unde am parcat, cat am mers pe jos pana la clinica, vremea de afara, cum ma simteam. Si a doua zi am aflat ca rezultatul a iesit pozitiv 😀 . Si iata cum au venit doua saptamani de carantina – dupa ce in vara acelui an am zis ca voi iesi din casa cu declaratie, chiar daca va fi instituita din nou carantina in oras. Noroc cu balconul pe care il avem de am mai iesit “afara”.

Fiind noua toata problema acestui virus, nu stiam la ce sa ne asteptam, asa ca nu ne-am panicat, am luat paracetamol si am baut suc de catina. Am amanat ecografia de trimestru I din cauza carantinei si asteptam cuminti sa treaca cele doua saptamani. Sa fi stiut ai mei ca sunt gravida si am Covid…ma gandeam ca s-ar fi ingrijorat foarte tare. Mai tarziu aveam sa aflu ca nu era asa. Ha ha.

Pana una alta, am continuat sa ne uitam la filmuletele saptamanale de evolutie a sarcinii ca sa stim ce se mai dezvolta la bebelus 😀 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: