Despre mine

Eu sunt Silvia si am pornit acest blog pentru a da forma viziunii mele despre viata. Aici voi scrie despre modul in care vad eu viata si ceea ce functioneaza pentru mine.

Prin 2013, nu numai ca nu aveam o viziune despre viata, ci eram infricosata de modelele negative pe care le vedeam in jurul meu si spuneam ca eu nu vreau sa fiu asa – dar nu stiam cum vreau sa fiu.

Nu imi doresc ca acesta sa fie un blog pretentios, ci unul relaxat, chiar daca abordez si teme mai serioase; pentru mine este important sa pot asterne ceea ce gandesc fara sa editez un articol doua zile inainte de publicare. Cum spune Elizabeth Gilbert in Big magic: “La un moment dat, chiar trebuie sa termini treaba ca sa poti trece la urmatoarea cu inima deschisa si bucuroasa (asta e toata ideea).”

Nu imi propun sa invat pe nimeni nimic – decat daca mi se cere in mod explicit – si nu doresc sa umplu acest spatiu de sfaturi directe. Internetul este plin de sfaturi, pe cand acesta este doar un spatiu unde dau viata scrierilor si amintirilor, unde acestea au spatiu sa existe si, de ce nu, sa dainuie …

Photo by Jacob Morch from Pexels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: