Cartea Pink Floyd (partea 1/3)

Suita aceasta de intamplati parca este desprinsa din cartile de povesti. Eram in perioada in care pasiunea mea pentru Pink Floyd era la apogeu, ca sa nu mai spun ca eram fascinata de The Wall.

In 2016 am gasit pe internet o carte care se numeste Comfortably Numb: A History of “The Wall” – Pink Floyd 1978-1981. Ea a fost scoasa in editie limitata de 5000 de exemplare si, dupa cum este usor de anticipat, mi-am dorit-o foarte mult. Doar ca pe Amazon era foarte scumpa si era vanduta din cealalta parte a lumii. Asa ca trebuia sa gasesc pe cineva care locuieste in Statele Unite alte Americii si care sa imi cumpere cartea, apoi sa mi-o aduca cand se va intoarce in tara cu prima ocazie 😀 . Nebunie, nu?

Prima persoana pe care am abordat-o era o fosta vecina a socrilor mei, mutata de mult in SUA. Cand i-am zis prima data, a zis ca ne ajuta, sigur ca da, numai ca acea carte era 100$ si prin urmare era cam aiurea sa ii cer sa cumpere o carte asa de scumpa si sa mi-o aduca la Sfantul Asteapta. Asa ca am renuntat la acea doamna si am mai cautat.

La momentul acela, aveam o colega la serviciu, Ana, cu care eu am gasit ceva in comun. Avea o cana cu The Beatles, iar punctul comun era acela ca atat Beatles cat si Pink Floyd, inregistrau in acelasi studio, Abbey Road Studio, detinut de EMI, aceeasi companie cu care semnasera ambele trupe. Punct comun…de departe, nu? 😀 Ne-am imprietenit cu timpul, si dintr-una intr-alta, i-am povestit despre acea carte si de faptul ca vreau sa o cumpar, dar nu am cum din motive logistice. A stat si s-a gandit, apoi mi-a spus ca are o prietena care locuieste in Londra si ca ar putea sa vorbeasca cu ea sa ii propuna. Ne-a facut cunostinta indirect, pe Facebook, si am inceput sa vorbim 😀 .

Restul va urma…

Photo credit: PinkFloydArchives.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: