Vizita la bunici

Astăzi am decis ad-hoc sa mergem la bunicii mei la tara. Ei stau foarte aproape de București, la vreo 13 km. În urma pierderii copilului, în aprilie, ne-am văzut o singura data, in mai. De atunci nu ne-am mai văzut deloc pentru ca a fost o perioada foarte grea.

M-am bucurat foarte mult ca i-am văzut, pe toți 4. Sunt în vârstă și durerile sunt ceva obișnuit pentru ei asa ca ma gândesc la ei ce fac și cum se simt. A fost o bucurie sa aflu ca erau bine toți, asa cum se poate. Ne-au întrebat ce mai facem, cum ne mai simțim, și s-au bucurat de noi.

Ii iubesc pe toți foarte mult, asa cum sunt, și îmi plac reuniunile mari de familie, în care ne strângem toți la tara si ne simțim bine, mai ales vara. Si vreau sa ma bucur cât mai mult de ei pentru ca familia este pretioasa și vreau sa ii simt aproape.

Bucurați-vă de parintii voștri, de bunicii voștri. Mergeți sa ii vedeți și sa petreceți putin timp cu ei. Dăruiți-le iubirea din inima voastră și primiti-o pe cea oferita de ei. Iar dacă vreodată ii găsiți intr-o dispoziție proasta și lucrurile iau o turnura neplăcută, plecați sub motivul ca v-ati dat seama ca ati uitat sa faceți ceva :d . Intoarceti-va altădată când se simt bine.

Si nu uitati: relațiile sunt cele care ne împlinesc pe termen foarte lung. Ele dau vietii calitate ^_^.

P.S.: mi-au dat busuioc și menta proaspata ♥️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: