Concertul Queen

Eram inca in perioada in care ascultam aproape numai Queen – pentru ca, aparent, asa fac mai tot timpul, mi se pune pata pe o trupa si doar pe aia o ascult.

Era sfarsit de 2015 si eu tocmai ce imi schimbasem locul de munca. De ziua mea, am sarbatorit impreuna cu sotul meu la un restaurant, si cu acea ocazie mi-a cumparat, in lumina schimbarii in care ma aflam, o agenda eleganta si un pix elegant. Erau frumoase si acompaniau bine ceea ce urma. Totusi, pe langa acestea, in agenda sa mai afla ceva 😀 – bilete la concertul Queen care avea sa urmeze in iunie 2016. Bineinteles ca am plans de bucurie.

Imi aduc aminte si acum ziua concertului. Desi era iunie si in dimineata aceea am ajuns la 8 la serviciu ca sa pot sa plec mai devreme. Asadar, am plecat la ora 4.30 de la birou, si m-am intalnit cu sotul meu la Izvor. Era o zi de vara foarte fierbinte, iar la ora aia soarele ardea cel mai puternic. Ne-am indreptat spre Piata Constitutiei unde nu era niciun pic de umbra. Asa ca ne-am facut niste coifuri din ziare, pe care ni le-am pus pe cap ca sa ne protejam putin. A fost foarte cald pana tarziu, la ora inceperii concertului, cand soarele a trecut dincolo de Palatul Parlamentului.

Concertul a fost superb si emotionant, mai ales cand Brian May a cantat Love of my life, si am trait clipe foarte frumoase. La intoarcere, statia de metrou Izvor era arhiplina de oameni care nu mai bagau cartela, ci sareau pur si simplu peste turnicheti 😀 , iar metroul, si el, era foarte plin. La ora 23, asa ceva … 😀 doar dupa un concert se poate.

Am si acum biletele, bineinteles 😀 .

Photo credit: Digi24.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: