Bucura-te de familie

Astăzi, de 1 decembrie, mi-am dorit sa fiu alături de familia mea, de bunici, de parinti, de unchi. Este o zi speciala, iar toate emisiunile de la televizor și de la radio iti aduc acel sentiment deosebit si emotionant pe care îl ai intr-o asemenea zi.

Pot sa spun ca este mare lucru ca mi-am dorit acel lucru, având în vedere ca și în familia mea sunt uneori conflicte, situații neplăcute și comportamente nesănătoase, insa din fericire, cu ajutor din parte psihoterapeutului meu am reușit în mare parte sa ma detașez de ele și sa nu ma pierd în emoționalul altora. Aceasta este piatra de temelie pe care pot sa particip și sa ma bucur acum de evenimentele din familie.

Nu poți nega sentimentele pe care le ai fata de familie și iubirea fata de ei. Ele sunt acolo, chiar dacă le reprimam. E mai sănătos și mai complet sa le acceptam, iar lucrul asta e mai ușor dacă am reușit sa ne detasam de problemele altora.

Astăzi pot spune ca ma bucur. Si va doresc și vouă sa va bucurați de momentele in familie, mai ales in contextul pandemiei actuale.

La multi ani, România. La multi ani, romani. Sa fiți binecuvântați cu iubire și pace în inimile voastre.

Photo by Nicole Michalou from Pexels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: