Viata este compusa din miile de momente mici

Misiunea vietii mele este sa ma bucur de ea. Sa fac cat mai multe momente frumoase, pe cat posibil. Sa o construiesc exact ca pe un “proiect” : sa o fac frumoasa. Si sunt indragostita de viata mea. Nu inseamna ca numai lucruri bune, pozitive mi se intampla, ci ca ma bucur de ea cu totul, asa cum este, sau o accept atunci cand lucrurile o iau in alta directie decat ma gandeam eu.

Imi place sa creez momente frumoase si pot sa zic ca ma pricep destul de bine la asta. Le anticipez devreme. Am aceasta viziune despre cum vreau sa fie si de acolo intrezaresc orice ocazie/ clipa care poate fi “valorificata”. Si tot asa cum viata este compusa din miile de momente mici, tot asa ea este defapt o calatorie. O calatorie minunata spre orice destinatie vrei tu :D. Nu este minunat?

Singura parte neplacuta este ca trece, momentele frumoase pe care le-ai planuit, le traiesti si apoi trec. Imi pare rau, sunt nostalgica. Am inceput intr-o nota pozitiva si am ajuns aici. Dar probabil ca asta este “intelegerea”. Asa este viata. Trece. Dar daca nu poti sa schimbi asta, asta oare nu inseamna ca trebuie sa profitam la maxim de ea? 😀 Adica sa facem ce tine de noi ?

Photo by Helena Lopes from Pexels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: