David Popovici – un campion model

Am urmarit acum doua zile un interviu luat campionului David Popovici, dupa uimitoarea performanta de la campionatele mondiale.

Mi-a placut foarte mult de David in acest interviu care m-a emotionat. Ce m-a impresionat cel mai mult la acest tanar sportiv este faptul ca isi cunoaste foarte bine si isi revendica locul sau in lume si in viata. Vorbeste foarte asumat, stie cine este si ce poate si imi da senzatia ca “musca” din viata cu toata pofta si toti dintii. Ce mi-a mai placut foarte mult la el este atitudinea si dezinvoltura cu care vorbeste. Vorbeste ca un campion veritabil si are cuvinte frumoase si mature de spus. Un alt semn ca isi ocupa 100% locul sau in lume. A zis foarte bine ca sportul este cel mai bun ambasador intre natiuni si dupa tot ce l-am auzit vorbind, nu ai cum sa nu-l simpatizezi si apreciezi.

Fiecare dintre noi are dreptul la a exista si a avea propria viata intemeiata pe propriile alegeri si vad in David Popovici o persoana care exprima foarte bine acest lucru. Este pur si simplu neinfricat.

Felicitari inca o data, David Popovici! ❤

Fotografie de Matei Buță

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: