Activitati in prima sarcina

Cum mi-am umplut timpul in prima sarcina? Sa stiti ca am devenit experta la umplut timpul cu tot felul de lucruri, semnificative sau nesemnificative πŸ˜‚ – avand in vedere ca imi permiteam acest lux, neavand altceva de facut. Cum spuneam, avand program redus de lucru de la inceputul trimestrului doi, in timpul care imi ramanea … dormeam :)). Dimineata pana la 9 si dupa amiaza. Copilasul consuma destul de multe resurse asa ca eu ma ‘ocupam’ mai mult cu el si cu pregatirea mea pentru venirea lui.

Asa ca am mai facut un rand de curatare prin cotloanele mintii mele, aducand la lumina ce era intunecat si reparand pentru a fi pregatita pentru el atunci cand va veni. Tot din spectrul curateniei, am mai triat o data lucrurile din casa si locurile unde le tineam pentru a pastra doar ce este util si frumos si a renunta la cele care doar ocupau loc in mod inutil. Triat haine, aruncat ani de zile de analize si apoi ma simteam libera si linistita.

Odata cu asta am pregatit o lista cu ce aveam de cumparat pentru venirea micutului si daca nu am intors lista aia pe toate partile, nu am intors-o deloc :)). Facusem si un studiu despre ce pampersi sa cumpar :)) – lol. Cumparatul a fost simplu pentru ca multe le-am luat din Ikea si din Bebe Tei. Apoi am triat niste hainute pe care le-am primit pentru el.

Reciclarea este una dintre activitatile care imi si plac si imi dau o stare de bine – totul aranjat si categorisit πŸ˜‚ . Odata ce am intrat in concediul prenatal, ca sa-mi umplu timpul, ieseam la plimbare special ca sa duc cele doua pungi la containerele speciale πŸ˜‚. Tin minte ca o data am facut asta chiar cand ploua. Nu conta ca am doar doua chestii in sacosa. Credeti-ma, chestiile se aranjeaza altfel in interiorul meu cand arunc selectiv πŸ˜‚.

Am avut cinci carti despre copii si le-am citit pe toate – acum nu recomand asta. Voiam sa fiu pregatita pentru venirea micutului si am facut tot ce am putut mai bine pentru asta. Foarte mult timp nu am avut la dispozitie intrucat prenatalul a durat doar 5 saptamani. In acest timp, totusi, am mers la Muzeul National de Arta al Romaniei, am mers un weekend la Brasov si am petrecut momente foarte frumoase, apoi era deja primavara si mergeam la plimbari in parc, sorbind din priviri copacii infloriti β™₯. Planuiam sa mergem cu masina spre Campina sa ne bucuram de vremea frumoasa intr-un peisaj pitoresc, insa nu am apucat.

Una peste alta, a fost un timp pretios pe care l-am petrecut in doi – sau in trei, micutul fiind in burtica 😁. Daca stau sa ma gandesc, am petrecut timpul exact asa cum vizualizez la modul ideal, adica fiind prezenta si bucurandu-ma de ceea ce este.

Photo by ANTONI SHKRABA from Pexels: https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-writing-on-tablet-computer-while-using-laptop-4348401/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: