Si este toamna din nou

Pare ca toamna ar fi anotimpul meu preferat la cate articole am scris despre el :)). Si ma tot uit de aproape o saptamana sa scriu acest articol.

Imi place toamna… e placut sa mai pun un strat de haine pe mine ca sa imi fie mai cald. Imi place cand nasul este putin rece. Iar cand ma uit pe geam la ora 19.30-20 si vad ca deja e aproape intuneric, am un sentiment de imbratisare, acolo unde vara in anumite zile nici macar nu puteai iesi inca afara la ora asta. Inca un element care imi da un sentiment cozy.

Chiar asteptam toamna asta, chiar daca poate nu per se. Vara aceasta a fost una absolut iesita din comun, nemergand nicaieri si stand pe 2 strazi 3 luni de zile. Putin spus ca a fost foarte atipica, acolo unde la noi verile insemnau iesiri cu bicla weekend de weekend de nu aveam cand sa ne ingrjim de casa. Dar a trecut si a trecut cu folos si cu bine – voi mai scrie despre asta; urmeaza o serie intreaga de articole din categoria Sarcina.

Abia astept sa ne intoarcem la noi acasa, intrucat inca suntem in chirie. Saptamana viitoare ne vom muta inapoi si lucrurile se vor apropia si mai mult de normal ❤

Photo by Artem Saranin from Pexels: https://www.pexels.com/photo/photo-of-path-in-between-woods-during-autumn-1477199/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: