Incepe numaratoarea inversa pana la…

…a putea sa fac din nou sport :D.

Saptamana aceasta se vor implini sase saptamani de cand am nascut, ceea ce inseamna ca voi putea sa fac din nou sport. Este ceva ce astept de la inceputul anului aproape si mi-au lipsit endorfinele pe care le simteam dupa o tura de alergat.

Abia astept sa imi incalt Hoka-urile, sa iau autobuzul pana in Parcul Carol si sa alerg ca odinioara, mai ales ca toamna imi ofera un peisaj superb. Sentimentul de liniste interioara pe care il am atunci cand alerg si admir natura este incomparabil.

Desi am cateva kilograme in plus in urma celor doua sarcini, sa slabesc nu este o prioritate pentru mine acum, deci fac sport de placere si pentru ca imi place echipamentul :)) . Sunt foarte multumita de faptul ca atat eu cat si fetita mea suntem sanatoase si in aceste luni este tot ce conteaza. Dupa ce va putea dormi toata noaptea (sau se va trezi o singura data) voi putea sa incep programul postnatal al lui Kayla Itsines. Pana atunci, sa ne bucuram de tot zic 😀 – ma rog, e greu cand ma trezesc noaptea din cel mai adanc somn, dar e o perioada scurta iar ea readoarme repede la loc, Slava Domnului si ei.

Photo by Orest Sv from Pexels: https://www.pexels.com/photo/photo-of-person-running-on-dirt-road-1821694/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: