De ce m-am oprit din a recicla

Zilnic am la dispozitie trei ore in care pot sa fac ce vreau – nu se intampla chiar in fiecare zi, dar sunt pe aproape. Ieri, in ultima jumatate de ora am decis sa fac o chestie pentru starea mea de bine – stati sa vedeti despre ce e vorba 🤣- si am zis sa duc gunoiul colectat selectiv. Si l-am dus si am ajuns la niste conclusii importante.

In primul rand ma frustreaza sa vad gunoi (adica ambalaje curate de plastic si de carton) langa frigider (pentru ca acolo e loc). Apoi, nu am timp sa il duc la cateva zile, asa ca se strange gunoi timp de o saptamana si ceva 😶. Si uite asa ma frustram de fiecare data cand vedeam pungile respective pana cand am decis ca timpul meu si energia mea sunt mult mai pretioase decat picatura din ocean care sunt la acest capitol – cu atat mai mult cu cat am un bebelus micut acasa. Si asta pentru ca blocul nostru nu are recipiente pe categorii, si se arunca totul la gramada.

Am avut si am cele mai bune intentii si ma deranjeaza sa arunc totul la gramada – nu mi se pare normal 😪 – dar nu ai cum sa faci lucrul asta in cartierul meu in conditiile in care containerele sunt la o statie distanta, iar primaria m-a luat la misto acum vreo doi ani cand am cerut sa puna containere la dispozitie si in intersectia unde locuiesc. A zis sa vin cu studiu de fezabilitate 😂, in conditiile in care intersectia mea e singura de pe bulevard care nu are asa ceva. Asa ca eu de ce sa ma agit pe energia si timpul meu? Cand sectorul meu va mai evolua nitel , poate imi voi reconsidera decizia. Pana atunci , pare rau..

Fosta mea sefa, Irina, mi-a zis recent ca odata ce apare copilul, ar fi bine pentru mine sa renunt la acele fixuri care mananca foarte multa energie. Iata ca am taria sa decid sa nu mai fac treaba asta.

Pe “data” viitoare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: