Intoarcerea la serviciu – pam, pam

M-am intors la serviciu mai mult sub acoperire cum ar veni :)). Nu voiam sa stie nimeni ca m-am intors – ar fi ridicat 1000 de intrebari. Si, ce sa vezi? Intr-una din zile cand a trebuit sa merg la birou, m-am intalnit cu un fost coleg de echipa si cu clientul 😂😂. Ce sa zic? M-am balbait putin pana mi-am gasit cuvintele.

Usor, usor, m-am obisnuit cu ideea. Am inceput lucrul incet si pana sa preiau proiectele mi-am dat seama ca daca as fi continuat asa, m-as fi ascuns si nu ma mai simteam bine cu aceasta idee. Asa ca am dat curs propunerii managerului meu de a anunta prin email fosta echipa ca m-am intors in urma unei perioade dificile.

Simteam ca ies la lumina. O perioada scurta de timp am mai stat la tara, dupa care am decis impreuna sa ne intoarcem in Bucuresti pentru ca este de vindecat si nu pot sa evit tot timpul lucrurile care ma activau, in speta femeile insarcinate si copiii mici. Acasa mi-am cumparat o masa pliabila mare pe post de birou minimalist si am incropit un spatiu de lucru in sufragerie.

Am avut parte de foarte multa intelegere si empatie din partea managerilor mei. Proiectele pe care mi le-au dat erau asa cum am rugat sa fie pentru a ma putea integra treptat: mai predictibile si cu o complexitate mai redusa decat ce am avut inainte. Mii de multumiri sefei mele de departament si coach-ului meu <3.

Intr-adevar, in Bucuresti era mai dificil, dar era ce aveam nevoie, adica sa vindec, sa simt durerea din suflet si sa tin doliu, sa onorez micutul care venise la mine. A fost foarte, foarte greu – cea mai grea perioada din viata mea si nu am trait in puf pana atunci. M-am rugat foarte mult sa pot sa ma intalnesc cu cumnata mea pana naste – era insarcinata cu gemene atunci.

Cu terapie, acceptare, prezenta, rugaciune, sport, sustinere emotionala din partea familiei si cu Dumnezeu, am traversat aceasta perioada. Si acum merge perfect sa zic “Fiecare dificultate din viata ne prezinta oportunitatea de a ne intoarce inauntrul nostru si de a invoca resursele interne. Traseul pe care trebuie sa il induram poate si ar trebui sa ne introduca punctele noatre forte” – Epictetus.

Top that!

Photo by Ono Kosuki from Pexels: https://www.pexels.com/photo/young-african-american-businesswoman-drinking-takeaway-beverage-during-coffee-break-in-park-6000133/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: