Us and Them – Concertul Roger Waters (partea 4/7)

Era foarte devreme pentru concert, in jur de ora 4, asa ca am decis sa ne plimbam prin zona. Asa am vazut peluzele specific americane ale caselor, fara garduri, cu artari in fata. Era o zona larga, foarte aerisita, poate ceea ce ai numi in termenii nostri zona “rurala”. Trecem si pe langa un magazin de arme si ne oprim la o pizzerie de unde luam o pizza mare, margherita, pe care o mancam in fata arenei. Eram emotionata, abia asteptam aceasta zi si acest concert. Si atunci am inceput sa ne uitam dupa oameni din staff-ul cantaretului. Nici nu stiam cum sa ii abordez :)), dar mi-am luat inima in dinti si am inceput cautarea :D.

Era foarte devreme in continuare… erau doar cateva zeci de persoane la intrarile din arena. Am ochit o doamna si am abordat-o foarte politicos. Am intrebat-o daca ma poate ajuta sa obtin un autograf de la artist, avand grija sa mentionez ca am venit tocmai din Romania pentru acest concert. A zis ca ii pare rau, insa nu are cum sa ma ajute asa ca i-am multumit si am mers mai departe. A doua persoana a fost un domn de la securitate. El a fost mai direct si rece. Mi-a spus ca si-ar risca jobul daca ar face asta asa ca am mers mai departe, ocolind arena si mergand catre intrarile din spate.

La intrarile din spate am mai abordat inca o persoana de la securitate, insa fara reusita. Apoi am ochit autobuzul de turneu.M-am invartit vreo 10 minute pe langa el si intr-un final a iesit un tip din staff-ul artistului si l-am intrebat si pe el. A fost un pic pe ganduri si m-a refuzat cu usoara greutate si cam ganditor – probabil ca a empatizat cu mine :D. Asa ca am facut cale intoarsa din nou si ma indreptam spre intrarea din fata cand a mai zarit un tip din staff, un domn inalt si robust, cu ecuson la gat. I-am prezentat cauza mea siiiii…aici s-a produs rasturnarea de situatie :D. Mi-a zis ca din pacate nu ma poate ajuta cu asta, INSA mi-a dezvaluit ca ultima piesa din concert este Comfortably Numb si sa incerc ca, la sfarsit, sa merg catre scena si poate reusesc sa obtin autograful. M-am luminat super mult la fata si, plina de bucurie, i-am multumit din suflet.

Asa ca am plecat spre intrarea principala.

Va urma 😁…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: