Us and Them – Concertul Roger Waters (partea 5/7)

Incarcati cu energie si speranta, ne-am asezat la coada sa intram in arena. Era o coada micuta, intrucat abia se deschisesera portile. Am trecut de securitate si iata-ne inauntru. Am aflat ca trebuia sa lasam ghiozdanul la garderoba asa ca am mers acolo si l-am lasat. Am primit in schimb un bon pentru a-l putea recupera – bon pe care il am si acum, inramat <3.

Si incepe distractia :D. Am intrat in arena propriu zisa. Locurile noastre erau undeva sus, cele mai ieftine, undeva la 80 $/ bilet. Locul era aproape gol si noi priveam totul de jur imprejur, sorbind din priviri interiorul. Intr-un fel eram putin dezamagita pentru ca nu am reusit sa ajung sa cer un autograf si eram un pic pe ganduri. Apoi mi-am dat seama ca este un picaiurea din partea mea, un necunoscut, sa cer sa ajung la Roger Waters, cand artistul se pregatea de concert 😕. Wtf? Si am renuntat la idee, consolandu-ma. Si cum stateam noi si priveam locul de sus, vad ca jos, unde erau locurile cele mai scumpe, era prima tipa pe care am abordat-o, impreuna cu o colega. I-am zambit de la distanta si vad ca imi face semn cu mana sa cobor la ea.

Nu aveam nici cea mai baga idee de ce m-a chemat. Cand ajung la ea, m-a intrebat daca am reusit ceva si i-am povestit ce am aflat. Apoi imi zice “Uite cum vom face: la ora 8 vii aici , la colega mea, si va va conduce pe doua locuri mai din fata scenei.” Nu mai tin minte exact cum am reactionat, insa i-am multumit enorm si m-am intors, cu o bucurie enorma, catre sotul meu. Explodam de bucurie. Tin minte ca m-a filmat de sus, cat eu eram jos, si a continuat sa filmeze si cand am ajuns si i-am povestit. A fost un moment de incredibila bucurie.

Ca sa treaca timpul mai repede, am iesit din arena propriu zisa si ne-am plimbat prin spate de unde iti luai bauturi si mancare. Eram o tombola de la Ford. Completai un formular si iti dadeau o pereche de casti branduite. Am luat si noi pereche pe care o avem si acum :D. Nu sunt cine stie ce, dar e un fel de suvenir din acel loc. Am mai vabovit plini de entuziasm pe acolo, am mers la toaleta si apoi ne-am intors spre locurile noastre originale.

La ora 20.00, coboram spre locurile de jos (care erau puse pe suprafata inghetata a terenului de hochei, acoperita :)) ) si mergem la colega tipei. Ne da niste bilete si ne ia sa mergem spre locurile noastre. Eram undeva la jumatatea terenului, iar eu ma gandeam ca o sa ne duca pe acolo pe undeva, nu prea in fata. Cand vad ca in capat, in loc sa facem stanga spre spate, face dreapta…spre fata…spre scena :|. Si mergem…si ajungem in randul 10 :|. WTF??? Am ajuns in randul 10! Eram ex-ta-zi-a-ta!! Nu mai puteam de fericire.

To be continued :D…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: