La multi ani, 2023!

Scriu acest articol cu intarziere intrucat am fost in vacanta si nu am facut nimic 😂. A fost cel mai linistit revelion pe care l-am avut intrucat oboseala a dictat ora la care m-am bagat la somn, respectiv 22.40 😂.

Asadar, la multi ani, 2023! Bine ai venit in intampinarea noastra. Nu putem face nimic pentru a opri timpul, asa ca de ce sa nu fiu pozitiva cu tine?

Nu iti voi spune ce sa ne aduci pentru ca tu esti doar (?!) timpul si spatiul in care noi facem sa se intample lucrurile. Asa ca anul asta vreau sa prioritizez in continuare odihna mea. Sunt un om magic cand sunt odihnita.

Vreau sa-mi cresc capacitatea de a sti sa ma opresc cand am facut suficient si de a pune totul pe pauza atunci cand fetita mea este treaza.

Vreau sa gresesc putin. Stiu ca voi gresi, dar nu vreau sa gresesc flagrant. As vrea sa-mi cresc puterea de a ramane ancorata in mine atunci cand ma voi enerva si de a ma ruga pentru a trece peste acele momente.

Vreau sa-mi cresc capacitatea de a-mi mentine limitele personale in asa fel incat sa nu fie incalcate de nimeni. Cred ca asta este cu atat mai important cu cat ai copil, si mai ales fetita.

Vreau sa raman un om echilibrat, care isi face timp (fara presiune) pentru lucrurile cu adevarat importante pentru el.

Si vreau sa renunt la acele persoane din viata mea pentru care nu reprezint o prioritate. Vreau sa renunt la acele prietenii care au ramas doar cu numele si unde nu mai gasesc nimic si la acele intalniri cu oameni care se vad cu mine doar din obligatie. Nu, multumesc. Acel timp vreau sa mi-l dedic mie si familiei mele.

Asa ca, 2023, multumesc ca traiesc si te gasesc. Abia astept sa te traiesc ♥.

Photo by cottonbro studio from Pexels: https://www.pexels.com/photo/person-holding-sparkler-3171762/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: