Ce inseamna defapt sa ai grija de sufletul tau

Ati auzit si voi ideea ca ai grija de sufletul tau…mergand la biserica? Dar mergand la biserica mai mult din obligativitate morala, din spatiul lui “trebuie”? Eu am auzit asta de multe ori in familie si de curand s-a conturat bine in mintea mea ce inseamna defapt sa ai grija de sufletul tau.

Stiti expresia aceea “Mi-am oferit asta pentru sufletul meu” sau “Am facut-o pentru mine”? De fiecare data cand facem ceva pentru noi insine care ne aduce bucurie, o facem pentru sufletul nostru, pentru noi. Si ne simtim bine si incarcati. Fie ca este vorba despre o cafea servita singuri intr-o cafenea, sau de un articol vestimentar care ne place mult, sau o plimbare in aer liber, sau sa stam pur si simplu, toate acestea ne hranesc, ne incarca cu energie si parca suntem alti oameni. Suntem acea varianta buna a noastra.

Deci sa ai grija de sufletul tau nu este ce spun ceilalti, ci ce ne face pe noi fericiti, insa doar noi insine stim de ce avem nevoie pentru a ne simti asa. Noi trebuie sa descoperim, sa dam la o parte ce ne-au zis ceilalti. Este de sapat, intr-adevar. Si eu am facut asta acum multi ani pentru ca nu stiam ce-mi place si faceam doar ce mi s-a spus sa fac de catre familie sau “societate” (a se citi internet, carti).

Aveti cu adevarat grija de voi ❤ .

Photo by Jonathan Yakubu from Pexels: https://www.pexels.com/photo/woman-smiling-among-sand-area-15047963/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: