Noi vecini in cartier

Adica noi πŸ˜‚.

30 aprilie 2022 a fost prima zi in noul apartament. Sotul meu, care nu a locuit niciodata in alta parte decat in apartamentul in care a crescut, s-a simtit uimitor de bine – intrucat se astepta sa nu-si gaseasca locul si sa duca dorul vechiului loc. De abia venind intr-un apartament nelocuit, nu aveam nimic de mancare asa ca am decis sa mergem in Mall Baneasa sa luam cina si sa sarbatorim noul loc in care ne aflam.

A doua zi, de 1 mai, era o zi superba si am decis sa onoram invitatia fratelui meu de a merge in Izvorani, la localul unde avea loc botezul fetitelor lui, peste o luna si jumatate. Noi stiam ca mai mult ca sigur nu vom putea merge pentru ca era nu departe, ci foarte departe. Recomandarea medicului a fost sa raman la 5-10 minute de spital tot timpul si sa nu merg in Mall Baneasa in fiecare zi care era la 7 minute de noi. Dupa ce am facut drumul Baneasa-Izvorani, pe DN, ne-am dat seama in mod evident ca nu vom merge la botez. Un pic de aglomeratie, iar drumul de 30 de minute devenea de doua ori mai lung.

Imi aduc aminte foarte bine ziua respectiva. Eram imbracata cu niste pantaloni palazzo de gravida si bluza alba si eram intr-o dispozitie foarte buna, jucausa. In drum spre local, ne-am intalnit cu niste prieteni si le-am facut invitatia in mod spontan sa vina si ei si, din fericire, au venit. Am mancat friptura si mici ca o pofticioasa ce eram si cand ma mai ridicam in picioare nu ma puteam opune vibe-ului muzicii care ma cuprindea si ma facea sa ma misc in ritm de dans, iar Cristi, prietenul nostru, se amuza de graviduta nebuna care dansa πŸ˜‚. Fie vorba intre noi, eu dansez oriunde aud putina muzica. Efectiv nu ma pot opune! πŸ˜‚

Pe atunci eram in cautarea unui apartament de cumparat si gasisem ceva a-me-ti-tor de fain, pe Calea Serban Voda, la 3 minute de Parcul Carol si 10 minute de Parcul Tineretului si povesteam prietenilor despre el si despre perspective. A fost o zi foarte frumoasa, cu plimbare in gradina inflorita in care se afla restaurantul.

In urmatoarele zile am facut o vizita Lidl-ului nostru din cartier, de la 5 minute distanta πŸ’–πŸ₯³ si ne bucuram nespus ca nu mai facem o ora pana la spital in zilele de control medical. De plimbat ne plimbam in Herastrau ca niste oameni de high life ce eram si ne simteam super bine in noul loc, cu o vreme de mai superba si haine de vara care incepusera a fi scoase din garderoba.

De retinut pentru noi la vremea respectiva: cartierul iti da vibe-ul, orice ai zice!

xoxo

Photo by RODNAE Productions from Pexels: https://www.pexels.com/photo/a-man-carrying-a-potted-plant-and-a-box-while-looking-afar-7464225/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: