Us and Them – Concertul Roger Waters (partea 7/7)

Lunga seria asta de articole 😂, insa a fost o intreaga aventura cu totul.

Ne indreptam spre statia de autobuz undeva la ora 23.30 – per total cred ca am stat cam o ora pe langa arena – iar in departare se vedea un microbuz plecand. In statie erau alte cateva persoane care se intorceau de la concert.

Ne-am pus pe asteptat. Si am asteptat, si am asteptat, si am toot asteptat si nu venea nimic. Deodata vedem ca se apropie unul, insa nu era ce ne trebuia noua. La un moment dat, vine un microbuz. Il oprim si il rugam mult de tot sa ne lase si pe noi la gara si, norocul nostru, ne ia si pe noi si pe alti cativa fani.

Ne lasa la gara, iar cand ne indreptam spre statie (caci acolo era capatul liniei), vedem cum un tren se indeparta de statie. Era in jur de ora 24 si era ultimul tren. Urmatorul venea abia peste o ora si jumatate 🙁. Langa noi era si un tip foarte dubios care ne-a intrebat ceva – parea ori baut ori un pic drogat. Ne-am asezat pe scari, ne-am pus capul in poala si am asteptat sa vina urmatorul tren. Mai erau si alti cativa indivizi prin gara, suficient cat sa fim foarte alerti – mai ales sotul meu.

Dupa o lunga asteptare, iata ca vine si trenul nostru. Inauntru FRIG – ce surpriza. Am mai dormit putin si acolo, inghetati, iar eu il luasem in brate pe sotul meu ca sa il incalzesc putin. Dupa un drum de vreo ora coboram si mergem spre statia de metrou. Nu ajunsesem pana atunci asa de departe spre coasta estica a NY; veneam de foarte departe. In metrou, FRIG 😂. Dar FRIG, ma, nene! Sotul inghetat, eu dormeam in poala lui, imbratisandu-l. Si uite asa mergem noi o gramada de statii spre Brooklyn credeam noi 😂 cand vedem ca defapt merge in Manhattan.

Doamne, Dumnezeule, dupa ce ca era ora 2 dimineata, eram super obositi, am luat si metroul gresit. In Manhattan, am luat metroul spre Brooklyn si iata ca ne mai asteptau vreo 45 de minute de mers doar cu metroul si inca 10 de mers pe jos pana acasa.

Am ajuns, intr-un final, la 3 dimineata acasa. Eram franti asa ca a doua zi nu am mai pus alarma asa cum facem deobicei in vacante ca sa plecam devreme de acasa, ci am dormit cat am simtit.

O aventura intr-o aventura 😂. Totul a fost o aventura cu acest concert, dar ne-am facut niste amintiri pentru o viata. A fost un salt de curaj pe care l-am facut cand am zis ca vreau sa merg la acel concert si iata ca s-a dovedit a merita.

Deci, da, concertele Pink Floyd sunt intr-adevar asa cum am auzit la fanii in varsta <3.

Photo by Steven Arenas from Pexels: https://www.pexels.com/photo/person-in-black-hoodie-sitting-on-train-bench-362948/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: